2671027275 ΔΕΒΟΣΕΤΟΥ 4 & ΣΙΤΕΜΠΟΡΩΝ, Κεφαλονιά info@gpdentallab.gr
hero image
 
 
 
     
     
  Προφιλ
GP Dental Lab | Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Αργοστόλι Κεφαλονιά
 
     
     
     
 

Kαλώς ορίσατε στο GP Dental Lab, ένα πρωτοποριακό οδοντοτεχνικό εργαστήριο που βρίσκεται στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Η επιχείρησή μας έχει συνδυάσει την πολύχρονη εμπειρία της με την καινοτομία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προηγμένες λύσεις στον χώρο της οδοντοτεχνικής.

Στο GP Dental Lab, η φιλοσοφία μας είναι απλή, στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας. Έχουμε υιοθετήσει την ψηφιακή τεχνολογία και επενδύουμε συνεχώς στις πιο προηγμένες τεχνολογίες, εισάγοντας την τεχνολογία CAD/CAM στην παραγωγική μας διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι οι προσθετικές εργασίες μας είναι υψηλής αξιοπιστίας, ακριβείας και ποιότητας, ενώ παράλληλα αυξάνουμε την παραγωγικότητά μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο εργαστήριό μας κατανοούμε πλήρως τη σημασία ενός υγιούς και όμορφου χαμόγελου και γι' αυτό εργαζόμαστε με προσήλωση και εξειδίκευση για να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ασθενούς. Οι οδοντίατροι μας εμπιστεύονται το έργο μας, γνωρίζοντας ότι μπορούν να βασίζονται στην αξιοπιστία και το επαγγελματισμό μας.

Στο GP Dental Lab, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός συναντά την ανθρώπινη εμπειρία και το ταλέντο του εξειδικευμένου προσωπικού μας, για να δημιουργήσουμε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μια ομάδα που προσέχει κάθε λεπτομέρεια και αγαπά την πρόκληση να καινοτομεί και να βελτιώνεται συνεχώς.

Εάν αναζητάτε έναν εμπιστευτικό συνεργάτη στον κλάδο της οδοντοτεχνικής που σας παρέχει τις υψηλότερες προδιαγραφές και την προσοχή που αξίζετε, το GP Dental Lab είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αφήστε μας να δώσουμε λύση στις οδοντοτεχνικές σας ανάγκες και να σας χαρίσουμε ένα υπέροχο χαμόγελο που θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Κάποιες από τις κύριες υπηρεσίες που παρέχει το εργαστήριο μας περιλαμβάνουν:
 
 
 
Ποιότητα

Στόχος μας η άριστη ποιότητα τόσο σε εφαρμογή αλλά και σε αισθητική.
 
     
 
Ταχύτητα
Ταχύτατη παράδοση των εργασιών.
 
     
 
Αξιοπιστία
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένες εταιρείες υλικών και προιόντων κατά ISO, CE, DIN.
 
     
 
Συνέπεια

Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση στους συμφωνημένους χρόνους με τους πελάτες μας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
           
           
  Στόχος μας
Η ποιότητα και η αισθητική
       
           
 
Γιατί να προτιμήσω το εργαστήριο σας;

Η Πολυετής εμπειρία μας, η συμμετοχή μας σε σεμινάρια και συνέδρια  στην Ελλάδα παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην οδοντιατρική επιστήμη και την οδοντική τεχνολογία και η συνεχής εκπαίδευση μας σε καινούργια υλικά και τεχνικές ,πάντα με επίκεντρο και φιλοσοφία την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, εξασφαλίζουν στους ασθενείς σας την  Απόλυτη Εξατομικευμένη Προσθετική Εργασία.

Τι εργασίες κατασκευάζει το εργαστήριο σας;
  • Κατασκευάζουμε όλες τις οδοντοπροσθετικές εργασίες με τα υψηλότερα standards ποιότητας και αισθητικής
  • Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα οργάνωσης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όποια πληροφορία μας ζητήσετε.
Με ποιες περιοχές της Ελλάδος συνεργάζεστε;

Εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Κεφαλλονιάς που δραστηριοποιούμαστε, μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.

 
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ